Hockey Fun Days

Doe samen met je vrienden mee aan de Hockey Fun Day  
 
Een leuke dag waarbij, jullie elkaar allemaal weer zien.
Doordat de scholen dicht zijn geweest heb je je klasgenoten misschien een hele tijd niet gezien. Super jammer. Dit kan je in de zomervakantie inhalen! Samen kan je meedoen aan een dag met een hele boel leuke sport en spel activiteiten. Het is op de hockeyclub maar je hoeft niet te kunnen hockeyen!

 
Ben jij tussen de 7 en 18 jaar oud? 
Heb je zin om in de zomervakantie een super leuke dag te hebben?
Kom dan op 12 juli naar Hockeyclub Peel en Maas.
Een dag vol sport, plezier en hele boel gezelligheid!
 
Zowel leden van de hockeyclub als niet leden zijn welkom. Je hoeft geen hockeyervaring te hebben. Op de club zijn voldoende hockeysticks beschikbaar die je kunt lenen.
 
Afwisselend dag- en avondprogramma
Tijdens de Hockey Fun Day doen we meer dan alleen hockeyen. We hebben een super leuk dag- en avondprogramma voor jullie klaarstaan.
Het programma bestaat uit diverse activiteiten. ’s Middags is er een lunch en ’s avonds een Barbecue.
 
Ouders en familie
Ook de ouders en andere familieleden zijn van harte welkom voor een kop koffie en de barbecue. Daarna sluiten we af met een gezellige borrel.

Datum
Zondag 12 juli van 9:00 uur tot 23:00 uur voor de jeugd vanaf 7 jaar t/m 18 jaar.
  
Aanmelden
Iederéén van 7 t/m 18 jaar met veel, weinig of geen hockeyervaring is van harte welkom op de Hockey Funday. Speel je zelf al hockey vraag dan aan je vrienden, klasgenoten, broertjes en zusjes of neefjes en nichtjes of ze met jou mee willen doen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] Leden en hun vriendjes en/of vriendinnetjes kunnen zich aanmelden via de Lisa-app onder de evenementen pagina. Als je vriendjes en/of vriendinnetjes meeneemt, voeg ze toe via introducees en zet hun namen bij de opmerkingen. 
 
Deelname jeugd 7 t/m 18 jaar 10 euro per persoon (inclusief lunch en Barbecue). 
 
Bijdrage Barbecue voor ouders 5 euro per persoon.
 
Coronaregels
De overheid en de KNHB geven aan dat de clubs weer mogen trainen, wedstrijden spelen en zomerkampen mogen houden. De Hockey Fun Days houden rekening met de voorschriften in verband met Corona maatregelen.
 
De activiteiten vinden buiten plaats. Enkele dagen van te voren wordt bekeken of het weer meewerkt. Bij het niet doorgaan vanwege slecht weer worden de betaalde bijdragen terugbetaald.