Trimhockey

Hou je fit! Doe mee met trimhockey
Trimhockey is bedoeld voor degenen die niet actief in een team hockeyen maar wel zelf eens een balletje willen slaan. Dit geldt onder andere voor degenen die zelf nooit of weinig hebben gehockeyd (coaches, ouders…) en best weleens training willen krijgen om de basisbeginselen te oefenen.  Eens ervaren wat je kind doet, het hockeyspel beter begrijpen, voor de noodzakelijke lichaamsbeweging en voor de gezelligheid. Ook oud hockeyers die weer recreatief een balletje willen slaan zijn welkom en passen goed in de groep.

Vaste onderdelen zijn een lichte warming-up, hockey-oefeningen en altijd een onderling partijtje. Na afloop drinken de meesten nog een glaasje in onze kantine. De huidige groep is flink gegroeid en bestaat uit 10 personen, maar we willen verder doorgroeien naar een groep van ongeveer 15 personen. 

Iedereen die geïnteresseerd is wordt uitgenodigd om eens op de woensdag van 20.30 tot 21.30 te komen kijken en eventueel eens een aantal trainingen mee te doen. Een hockeystick om te beginnen is te leen. Kom kijken of vraag meer info aan bij: [email protected]