Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
Nieuwsoverzicht
Aan alle scheidsrechters,
 
Ook dit seizoen willen we graag een beroep op jullie doen als scheidsrechter. Je wordt ingedeeld als scheidsrechter voor een of meerdere wedstrijden in de periode van augustus 2017 tot en met juni 2018. Het wedstrijdschema en jouw wedstrijd(en) als scheidsrechter staan op de hockeysite onder Hockey – wedstrijdschema. Wij vertrouwen op jullie inzet zodat wij na afloop kunnen terugzien op een geslaagd en sportief hockeyseizoen, want: "zonder scheidsrechters geen hockey!”.
 
In het geval je verhinderd bent, dien je zélf voor vervanging te zorgen, bij voorkeur uit je eigen team. Mocht dit in een uitzonderlijk geval niet lukken, dan dien je dit te melden aan jouw coach en aan de veldwacht. Vergeet dan ook niet de wijziging door te geven via email: [email protected].
 
Als je bent ingedeeld als spelleider bij een 3-6-8-tal, is het aan te raden om de belangrijkste bepalingen en verschillen met 11-tal hockey nogmaals door te nemen.
Als hulpmiddel kun je gebruik maken van onderstaande link van de KNHB:Alvast bedankt voor jullie inzet. Namens de Technische Commissie


Er zijn geen nieuwsberichten..
Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie