Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
Nieuwsoverzicht

13-5-2019
--- ZATERDAG 15 JUNI 2019 = SEIZOENSAFSLUITING ---
 
Na een zeer geslaagde editie van de Family Day wordt het alweer tijd om een plekje vrij te maken in de agenda voor het volgende evenement! Zaterdag 15 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting voor de gehele club, reden voor een feestje!

Na het eindsignaal van de wedstrijden gaat het feest van start! Alle leden, vrienden, ouders, partners, opa’s, oma’s en andere feestliefhebbers zijn van harte welkom voor een biertje, wijntje of frisje. Om de honger voor te zijn wordt er een heerlijke BBQ verzorgd door Slagerij Rutten met voor ieder wat wils. Aanvang van de BBQ zal rond 18:30 zijn. De kosten hiervoor bedragen € 8,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen (tot 12 jaar).

Voor de jeugd zal er een springkussen aanwezig zijn waar de overige energie nog volop benut kan worden!

Vanzelfsprekend kan een, goed gevulde, tombola niet missen op de seizoensafsluiting! Trek je spaarvarken leeg en pak je kleingeld want voor € 1,- per lootje of € 7,50 voor 10 lootjes maak jij al kans op wederom een paar mooie prijzen! Na de tombola zal het feest losbarsten tot in de late uurtjes!

Na het eten zal er tijd gemaakt worden voor enkele toppers van de club, namelijk de kampioensteams! Welke teams krijgen het dit seizoen voor elkaar en zullen voor dubbel feest zorgen?!

Wil jij graag meegenieten van een lekkere en gezellige BBQ? Geef jezelf + gezelschap dan snel op voor 13 juni via [email protected]

Hopelijk tot 15 juni en met sportieve groet,

T&A-commissie
 4-5-2019
13 April, onze klussendag
 

Wat een geweldige opkomst, hoezo koffie een cake, werken, daar komen we voor.

Mijn geweldige speech werd hierdoor helemaal teniet gedaan, en dat is prima.

Dank zei de geweldige organisatie van Jan, liep alles op rolletjes.

Er werd geverfd, ladingen naar de stort gebracht, bomen gekapt, en er was zelfs tijd om houd te hakken voor onze open haard. Quint Ottenheim heeft er heel veel verwerkt.

We hadden s´middags een heerlijke lunch bereid door Angela Tinnemans, met als sitekick de soep van Mirjam Bottinga, samen super, alleen maar complimenten.

Alle 600, grapje, klussen van Jan zijn gerealiseerd. De drie van mij nog niet, maar dat komt goed. We hebben twee tuintafels uit elkaar gehaald en daar plantenbakken van gemaakt.

Twee nieuwe tafels in elkaar gezet en dan hebben we het niet over schroeven, of bouten die daarnaar nog gevonden werden.

Electra, en wat al niet meer.

Het was, zoals we graag wilden een gezellige, fijne dag met saamhorigheid, gezelligheid, en… We leerde elkaar weer goed en beter kennen. Ook mensen die we daarvoor niet kende.

We hebben genoten, en dat geld voor iedereen.

Bedankt allemaal, we gaan dit een maal per jaar herhalen, met de hoop van ieders ervaring van deze dag en dat dit door verteld gaat worden.

De club is weer mensen, klussen, vrienden rijker geworden.

Dank.

Anita Nagtegaal 

5-4-2019
--- ZATERDAG 4 MEI 2019 = FAMILY DAY ---
 
Na al meerdere succesvolle jaren is het wederom tijd voor het gezelligste familie toernooi voor jong en oud in de regio.

Voor wie is deze dag? 
Al onze eigen leden, mini`s, jeugd, senioren, trimhockeyers, allemaal kunnen jullie meedoen. Én het leuke is, jullie kunnen je ouders, opa`s en oma`s, broers en zussen meenemen. Je vormt dan samen met elkaar een team (team bestaat uit max 8 personen) en dan worden er onderling kleine toernooitjes gespeeld. Heb je niet een volledig team? Of kom je alleen? Geeft niets. Je word dan gewoon in een team ingedeeld. Ook als je ouders liever niet meespelen, kunnen ze toch gezellig bij deze dag aanwezig zijn.

Hoe ziet de dag eruit?
Vanaf 10:00 uur zijn alle teams welkom om zich op te maken voor een sportieve dag om de felbegeerde Family beker te winnen! Vanaf 11:00 zullen de eerste wedstrijden beginnen. De spellen zijn dit jaar: hockey, voetbal en trefbal. Tussen de middag is er een uurtje pauze voor de lunch. Na de lunch zullen de finale wedstrijden beginnen. Uiteraard zal er dit jaar weer voor een prijs worden gespeeld!

Aan het einde van de middag zal er een BBQ verzorgd worden. Gelieve je hier ook voor op te geven. kosten hiervoor zijn €8,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen (tot 15 jaar). Voor je lunch zorg je zelf, en natuurlijk is de bar/ keuken ook open.

Hopelijk tot 4 mei! En vergeet jullie niet voor 1 mei op te geven via [email protected] !!!

Sportieve groet,

Activiteiten commissie
 

24-3-2019
Nieuw wedstrijdbord naast het veld werkt prima.
 
Het nieuwe wedstrijdbord laat bij de eerste thuiswedstrijd van onze Veteranen meteen een stevige overwinning zien. De eerste thuiswedstrijd tegen Concordia werd gewonnen met 4-0.
 11-2-2019
Favoriete sportclub actie Jan Linders
 

Jaaaaaaaaaa.............

We zitten nog in de race bij Jan Linders Panningen bij de Favoriete Sportclub Actie!!!

We zitten bij een van de vijf genomineerde sportclubs en maken kans op 1500, 750 of 250 euro.

Wat moet je doen, om Hockeyclub Peel en Maas naar de overwinning te helpen......

Vanaf maandag 11 februari kun je bij Jan Linders Panningen stemmen op Hockeyclub Peel en Maas. Het stembiljet ontvang je bij aankoop vanaf €15,- aan boodschappen. Stemmen kan van maandag 11 februari t/m zondag 3 maart 2019.

Dus ga boodschappen doen bij Jan Linders in Panningen en stem op Hockeyclub Peel en Maas. Vraag iedereen die je kent, familie, vrienden, bekenden, buren, kortom iedereen om ook te stemmen op onze club..............

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we een mooi geldbedrag winnen....

Succes...

 

26-1-2019
Ook komende week trainingen afgelast
 
Ook komende week zullen de trainingen niet doorgaan i.v.m. het weer.
Volgende week kijken we weer verder.
 

12-1-2019
Nieuwjaarsreceptie HCPM
 
Vrijdag 11 januari 2019 was er weer onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op de club.

Hoewel het niet druk was, was het wel gezellig. Onze voorzitter gaf een inspirerende toespraak, met een korte terugblik op 2018 en met de plannen voor 2019.
Daarna werd er flink nageborreld en bijgekletst.
 17-11-2018
Winterfeest 24-11 — Halloween !!
 
Winterfeest 24 november "Halloween editie” zal starten vanaf 17.00 uur tot in de late uurtjes. Voor een lekkere hap eten zal worden gezorgd. Voor junioren, senioren, trainers en ouders, opa’s, oma’s etc! Meld je snel aan via [email protected] .
Kosten eten:
t/m 13 jaar: €5,-
14 jaar en ouder: €7,50

Alle teams die KAMPIOEN zijn geworden, zullen op het winterfeest gehuldigd worden! We hopen dat er ook veel ouders zijn om dit samen met ons te vieren!

Het belooft een gezellige avond te worden!
 

16-11-2018
Weekend vol kampioenswedstrijden!
 
Komend weekend kunnen we misschien een paar kersverse kampioenen feliciteren!

De volgende kampioenswedstrijden staan op het programma:

ZATERDAG
- Meisjes C2 thuis om 11:30 uur
- Jongens C1 thuis om 14:30 uur
- Meisjes B1 in Venlo om 16:15 uur

ZONDAG
- Jong Dames 1 thuis om 12:45 uur

Alle kampioenen worden gehuldigd tijdens het WINTERFEEST op zaterdag 26 november. Opgeven voor het winterfeest (met eten) kan tot en met aanstaande maandag 19 november. Zie website voor meer info!
 

12-8-2018
Spek de kas actie Jumbo Panningen
 
Jaaaaaaa........het gaat weer beginnen, we mogen weer vouchers gaan sparen voor HCPM bij de Jumbo. 

Van maandag 13 aug t/m 21 okt ontvangt iedere klant bij Jumbo Panningen bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher. Vul zelf thuis de unieke code, die op de voucher staat vermeld, in op www.vuldekas.nl/jumbopanningen en wijs hem toe aan HCPM of stop hem in de winkel in onze eigen inleverbox nr. 12. 

Vraag iedereen om je heen om boodschappen te doen bij Jumbo Panningen en de vouchers in onze box nr. 12 te stoppen...........we gaan er samen weer voor zorgen dat we op het einde een aardig bedrag in onze clubkas mogen stoppen. 


Succes met sparen...........
 8-9-2017
Inloggen op de website van HCPM en de LISA app
 

De website van HCPM www.hcpm.nl is het openbare gedeelte, toegankelijk voor leden en niet-leden. Hier vind je snel en gemakkelijk informatie over onze club en over hockey in het algemeen. Je treft hier geen privégegevens aan of informatie die enkel voor leden is bestemd.

Het persoonlijke deel van de website van HCPM en de LISA app* is alleen toegankelijk voor leden, trainers, coaches, begeleiders en commissieleden.
Mensen die niet betrokken zijn bij HCPM, zullen geen toegang krijgen tot de afgeschermde informatie binnen de website van HCPM en deLISA app.

Via de website www.hcpm.nl (rechtsboven) kunnen de leden ook inloggen.
Dit wordt bijvoorbeeld door verschillende teams gebruikt om aanwezigheid bij wedstrijden en trainingen aan te geven. Alle leden hebben hiervoor een lidnummer en wachtwoord ontvangen.


Heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen stuur dan een email met vermelding van je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email-adres), dan wordt je lidnummer en nieuwe wachtwoord zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Als je alleen je wachtwoord bent vergeten kun je je wachtwoord opvragen via het inlogscherm van de website www.hcpm.nl (rechtsboven).

*Verder is er ook nog de LISA app (geschikt voor Iphone en Android smartphones) waar iedereen zijn of haar eigen wedstrijdschema en competitiestanden in één oogopslag kan zien. DeLISA appis gratis beschikbaar via de ITunes store voor Iphone-bezitters en via Google Play Store voor Android-telefoons.
Ook hier is de combinatie lidnummer en wachtwoord noodzakelijk om te kunnen inloggen via de app op je telefoon.

Jan Zegers


 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Laatste uitslagen
DJ1 - HOCKEY HEEZE DJ1: 4-4
Vet A - Tegelen HD: 8-0
D1 - HOCKEY HEEZE D2: 5-2
DJ1 - H.O.D. DJ1: 2-2
H1 - M.H.C. Deurne H1: 5-3
Clubcompetitie
1. Meisjes C1 zaal
2. Meisjes D1
3. Jongens C1
4. Meisjes C1
5. Meisjes D1 zaal
hele clubcompetitie..