Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
Nieuwsoverzicht

15-8-2019
Vacature
 

Vacature

Beste leden beste ouders/coaches en familieleden,

 

Na 10 jaar zorg te hebben gedragen voor de schoonmaak van ons clubhuis heeft onze huidige interieurverzorgster aangegeven per 31 augustus te willen stoppen.


Wij zijn nu op zoek naar de invulling van deze taken welke totaal 36 uur/maand in beslag zullen nemen en hoofdzakelijk op maandag en/of dinsdag uitgevoerd worden.


Er staat een reële vergoeding tegenover welke zal plaatsvinden op basis van  vrijwilligersvergoeding” waarvan details op aanvraag verstrekt kunnen worden door het clubhuisbeheer of, bij afwezigheid, onze penningmeester.


In een ideale wereld zijn wij op zoek naar 2-3 ouders/leden of diens familieleden die de invulling verdelen of gezamenlijk uitvoeren, hetgeen ons inziens beter motiveert, gezelliger is en voor alle partijen meer flexibiliteit betekend. U kunt zich als team, en ook individueel aanmelden wij zullen dan een team samen te stellen. 


Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die geïnteresseerd is, neem dan in eerste instantie contact op met het clubhuisbeheer en zij zal zaken in goede banen leiden. Alle benodigde schoonmaak middelen worden uiteraard door de vereniging geregeld.


Contactgegevens: [email protected] en/of [email protected]
Bij afwezigheid neem contact op met het bestuur: [email protected]

 

12-8-2019
Nieuwe trainingsschema staat online
 
Hallo Hockeyliefhebbers,

Sommige van jullie zijn nog van de vakantie aan het genieten. Vanaf maandag 19 augustus gaan de trainingen echter al beginnen. Dit vanwege het 45 jarig jubileum eind augustus. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, doe dit dan snel! het belooft een mooi feest te worden. Meer informatie vind je hier.

Het nieuwe trainingsschema staat op de website. Hierin staan alle dagen en trainers voor komend seizoen.
Nieuw zijn de keeperstrainingen op de donderdag avond.

Tot snel op het hockeyveld!
 

19-7-2019
--- JUBILEUMWEEKEND = 31 AUGUSTUS & 1 SEPTEMBER ---
 
45 JARIG JUBILEUM HCPM
31 AUGUSTUS & 1 SEPTEMBER

Dit jaar viert Hockeyclub Peel en Maas haar 45-jarig jubileum! Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom staat er het volgende op de planning:

———————————————

Zaterdag 31 Augustus
In de middag Sportways hockeyclinic voor alle jeugdleden (opgeven kan al via [email protected]!)

‘S avonds feest in de feesttent met optredens van:
-MARLEEN RUTTEN
-MIKE KANDERS
-DJ RUUD PEETERS

Tickets: €5,- 
Tent open vanaf 20:00
Ook voor niet-leden
Koop vanaf nu je tickets bij T&A-commissieleden persoonlijk of via [email protected] 

———————————————

Zondag 1 September 
The Day After met:

Wedstrijden tussen:
Heren 1 vs. All Stars Heren 1
‍Dames 1 vs. All Stars Dames 1

MATINEE
F1 Grand Prix van België op scherm in de tent

———————————————

Wil jij naast het meemaken van de gezelligheid van het jubileum ook je steentje bijdragen aan het realiseren van een geslaagd weekend? Laat het dan even weten via [email protected]!

 

5-6-2019
Meisjes D2 kampioen
 
Afgelopen week zijn de Meisjes D2 kampioen geworden.
Proficiat!
 4-5-2019
13 April, onze klussendag
 

Wat een geweldige opkomst, hoezo koffie een cake, werken, daar komen we voor.


Mijn geweldige speech werd hierdoor helemaal teniet gedaan, en dat is prima.


Dank zei de geweldige organisatie van Jan, liep alles op rolletjes.


Er werd geverfd, ladingen naar de stort gebracht, bomen gekapt, en er was zelfs tijd om houd te hakken voor onze open haard. Quint Ottenheim heeft er heel veel verwerkt.


We hadden s´middags een heerlijke lunch bereid door Angela Tinnemans, met als sitekick de soep van Mirjam Bottinga, samen super, alleen maar complimenten.


Alle 600, grapje, klussen van Jan zijn gerealiseerd. De drie van mij nog niet, maar dat komt goed. We hebben twee tuintafels uit elkaar gehaald en daar plantenbakken van gemaakt.


Twee nieuwe tafels in elkaar gezet en dan hebben we het niet over schroeven, of bouten die daarnaar nog gevonden werden. Electra, en wat al niet meer.


Het was, zoals we graag wilden een gezellige, fijne dag met saamhorigheid, gezelligheid, en… We leerde elkaar weer goed en beter kennen. Ook mensen die we daarvoor niet kende.


We hebben genoten, en dat geld voor iedereen.


Bedankt allemaal, we gaan dit een maal per jaar herhalen, met de hoop van ieders ervaring van deze dag en dat dit door verteld gaat worden.


De club is weer mensen, klussen, vrienden rijker geworden.


Dank.

Anita Nagtegaal 

11-2-2019
Favoriete sportclub actie Jan Linders
 

Jaaaaaaaaaa.............

We zitten nog in de race bij Jan Linders Panningen bij de Favoriete Sportclub Actie!!!

We zitten bij een van de vijf genomineerde sportclubs en maken kans op 1500, 750 of 250 euro.

Wat moet je doen, om Hockeyclub Peel en Maas naar de overwinning te helpen......

Vanaf maandag 11 februari kun je bij Jan Linders Panningen stemmen op Hockeyclub Peel en Maas. Het stembiljet ontvang je bij aankoop vanaf €15,- aan boodschappen. Stemmen kan van maandag 11 februari t/m zondag 3 maart 2019.

Dus ga boodschappen doen bij Jan Linders in Panningen en stem op Hockeyclub Peel en Maas. Vraag iedereen die je kent, familie, vrienden, bekenden, buren, kortom iedereen om ook te stemmen op onze club..............

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we een mooi geldbedrag winnen....

Succes...

 

12-8-2018
Spek de kas actie Jumbo Panningen
 
Jaaaaaaa........het gaat weer beginnen, we mogen weer vouchers gaan sparen voor HCPM bij de Jumbo. 

Van maandag 13 aug t/m 21 okt ontvangt iedere klant bij Jumbo Panningen bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher. Vul zelf thuis de unieke code, die op de voucher staat vermeld, in op www.vuldekas.nl/jumbopanningen en wijs hem toe aan HCPM of stop hem in de winkel in onze eigen inleverbox nr. 12. 

Vraag iedereen om je heen om boodschappen te doen bij Jumbo Panningen en de vouchers in onze box nr. 12 te stoppen...........we gaan er samen weer voor zorgen dat we op het einde een aardig bedrag in onze clubkas mogen stoppen. 


Succes met sparen...........
 8-9-2017
Inloggen op de website van HCPM en de LISA app
 

De website van HCPM www.hcpm.nl is het openbare gedeelte, toegankelijk voor leden en niet-leden. Hier vind je snel en gemakkelijk informatie over onze club en over hockey in het algemeen. Je treft hier geen privégegevens aan of informatie die enkel voor leden is bestemd.

Het persoonlijke deel van de website van HCPM en de LISA app* is alleen toegankelijk voor leden, trainers, coaches, begeleiders en commissieleden.
Mensen die niet betrokken zijn bij HCPM, zullen geen toegang krijgen tot de afgeschermde informatie binnen de website van HCPM en deLISA app.

Via de website www.hcpm.nl (rechtsboven) kunnen de leden ook inloggen.
Dit wordt bijvoorbeeld door verschillende teams gebruikt om aanwezigheid bij wedstrijden en trainingen aan te geven. Alle leden hebben hiervoor een lidnummer en wachtwoord ontvangen.


Heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen stuur dan een email met vermelding van je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email-adres), dan wordt je lidnummer en nieuwe wachtwoord zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Als je alleen je wachtwoord bent vergeten kun je je wachtwoord opvragen via het inlogscherm van de website www.hcpm.nl (rechtsboven).

*Verder is er ook nog de LISA app (geschikt voor Iphone en Android smartphones) waar iedereen zijn of haar eigen wedstrijdschema en competitiestanden in één oogopslag kan zien. DeLISA appis gratis beschikbaar via de ITunes store voor Iphone-bezitters en via Google Play Store voor Android-telefoons.
Ook hier is de combinatie lidnummer en wachtwoord noodzakelijk om te kunnen inloggen via de app op je telefoon.

 

Jan Zegers


 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie