Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
Nieuwsoverzicht

Met ingang van het seizoen 2013-2014 gaat Hockeyclub Peel en Maas instroomtrainingen aanbieden. Het begrip "instroomtraining" is voor de meeste mensen nieuw, dus hier wat tekst en uitleg.

Voor wie?

De instroomtrainingen zijn bedoeld voor beginnende hockeyers. Vaak kunnen beginnende hockeyers wel wat extra oefening en training gebruiken om met de rest van het team lekker mee te kunnen spelen. De focus zal komen te liggen op het aanleren van basistechnieken, en natuurlijk op sport en spel.
Ook niet-hockeyers zijn welkom op deze trainingen! Niet-hockeyers kunnen onbeperkt gratis komen trainen op zondagochtend. Op deze manier willen we meer mensen kennis laten maken met de hockeysport. Leen-sticks (voor de kids) en koffie (voor de ouders) staat klaar.

Door wie?

De instroomtrainingen zijn een initiatief van de Technische Commissie, in samenwerking met Heren 1 en Dames 1. De trainingen worden verzorgd door spelers/speelsters van H1 en D1. Op deze manier willen de standaardteams een bijdrage leveren aan het opleiden van jeugd en aan ledenwerving.

Wanneer?

Het instroomhockey wordt georganiseerd op de volgende zondagen, van 8:45 tot 10:00 uur:
- zondag 4 mei
- zondag 11 mei
- zondag 18 mei

Meedoen?

In principe overlegt de Technische Commissie, met de trainers, over wie van de leden in aanmerking komt voor de instroomtrainingen. De TC nodigt de leden uit. Wil jij ook meedoen? Dat kan, stuur dan een mail naar [email protected]Er zijn geen nieuwsberichten..
Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie