Even voorstellen: Wedstrijdsecretaris

29-8 Nieuws

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen: mijn naam is Dionne Croughs en ik speel zelf al geruime tijd hockey bij het Dames 1 team van HCPM. Vanaf het seizoen 2019-2020 zal ik de taken van Niky Last als wedstrijdsecretaris overnemen.

De nieuwe competitie 2019-2020 staat voor de deur. Alle thuiswedstrijden voor zover bekend zijn ingedeeld en zichtbaar in de Lisa app en op de website. Voor de junioren is dit nu t/m de herfstvakantie, de indeling voor de overige wedstrijden worden ongeveer 2 weken voor de herfstvakantie bekend. De jongste jeugd en senioren zijn wel al ingedeeld t/m de winterstop.

Inventariseer op tijd binnen het team of de speeldagen rondom de herfstvakantie door kunnen gaan!! Indien een wedstrijd verzet moet worden, graag zsm bij mij doorgeven. Ter herinnering; een wedstrijd kan alleen eerder dan de geplande datum gespeeld worden en niet later.

Denk ook nog even aan het invullen van het DWF voorafgaand aan de wedstrijd en het afronden ervan VOOR maandagavond na het speelweekend.

Ik wens iedereen een fijn hockeyseizoen!

Met vriendelijke groet,

Dionne Croughs

 
29-8-2020 Technische commissie