--- ZATERDAG 15 JUNI 2019 = SEIZOENSAFSLUITING ---

13-5 Nieuws
Na een zeer geslaagde editie van de Family Day wordt het alweer tijd om een plekje vrij te maken in de agenda voor het volgende evenement! Zaterdag 15 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting voor de gehele club, reden voor een feestje!

Na het eindsignaal van de wedstrijden gaat het feest van start! Alle leden, vrienden, ouders, partners, opa’s, oma’s en andere feestliefhebbers zijn van harte welkom voor een biertje, wijntje of frisje. Om de honger voor te zijn wordt er een heerlijke BBQ verzorgd door Slagerij Rutten met voor ieder wat wils. Aanvang van de BBQ zal rond 18:30 zijn. De kosten hiervoor bedragen € 8,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen (tot 12 jaar).

Voor de jeugd zal er een springkussen aanwezig zijn waar de overige energie nog volop benut kan worden!

Vanzelfsprekend kan een, goed gevulde, tombola niet missen op de seizoensafsluiting! Trek je spaarvarken leeg en pak je kleingeld want voor € 1,- per lootje of € 7,50 voor 10 lootjes maak jij al kans op wederom een paar mooie prijzen! Na de tombola zal het feest losbarsten tot in de late uurtjes!

Na het eten zal er tijd gemaakt worden voor enkele toppers van de club, namelijk de kampioensteams! Welke teams krijgen het dit seizoen voor elkaar en zullen voor dubbel feest zorgen?!

Wil jij graag meegenieten van een lekkere en gezellige BBQ? Geef jezelf + gezelschap dan snel op voor 13 juni via [email protected]

Hopelijk tot 15 juni en met sportieve groet,

T&A-commissie
 
13-5-2020 Nieuws Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?