Meld je aan voor Family Day!

8-5 Nieuws
Family Day komt dichterbij... Vergeet je niet aan te melden!

Het is wederom tijd voor het gezelligste familie toernooi voor jong en oud in de regio, 27 mei staat namelijk op het programma: Family Day!

Voor wie is deze dag?
Al onze eigen leden, mini`s, jeugd, senioren, trimhockeyers, allemaal kunnen jullie meedoen. Het leuke is, jullie kunnen je vrienden, vriendinnen, ouders, opa`s en oma`s, broers en zussen meenemen. Je vormt samen met elkaar een team (team bestaat uit max 8 personen) en dan worden er onderling kleine toernooitjes gespeeld. Heb je niet een volledig team? Of kom je alleen? Geeft niets. Je word dan gewoon in een team ingedeeld. Ook als je ouders liever niet meespelen, kunnen ze toch gezellig bij deze dag aanwezig zijn.

Hoe ziet de dag eruit?
Vanaf 10:00 uur zijn alle teams welkom om zich op te maken voor een sportieve dag om de felbegeerde Family beker te winnen! Vanaf 11:00 zullen de eerste wedstrijden beginnen. 

De spellen van dit jaar zijn, hockey, voetbal en beachvolley! Tussen de middag is er een uurtje pauze voor de lunch. Voor je lunch zorg je zelf, natuurlijk is de bar/ keuken ook geopend. Na de lunch zullen de finale wedstrijden beginnen. Uiteraard zal er dit jaar weer voor een prijs worden gespeeld!

Aan het einde van de middag zal er een BBQ verzorgd worden. Gelieve je hier ook voor op te geven. kosten hiervoor zijn €10,- voor volwassenen en €7,50,- voor kinderen (tot 15 jaar). Na de BBQ kunnen we nogmaals proosten op hopelijk een geslaagde dag met nog gezellige avond voor de boeg! 

Let op: doe je niet mee met Family Day? Dan ben je alsnog van harte welkom op de dag zelf en om aan te sluiten bij de BBQ! 

Hopelijk tot 27 mei! Vergeet jullie niet vóór 13 mei op te geven via [email protected], we kunnen het feest pas door laten gaan wanneer we ook voldoende aanmeldingen hebben! Samen zorgen we voor een succes dag! 

Bij zijn is meemaken!

P.S.: Vind jij het leuk om mee te helpen bij deze feestdag? We zoeken nog hulp vanaf 10:00 voor verschillende dingen, spellen begeleiden, bardienst, sfeerbeheer.... Laat het ons weten!
 
8-5-2023 Activiteitencommissie

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?