Save the dates! Ben erbij!

16-9 Nieuws
Het hockeyseizoen is weer begonnen en we zijn blij iedereen weer te mogen verwelkomen op de club! 
Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe datums! Er staan wat SUPER SUNDAYS op de planning (alle senioren spelen dan tegelijk thuis) en uiteraard enkele activiteiten!
Hieronder een eerste overzicht van alle - te noteren! - datums. Al deze datums zijn terug te vinden in de agenda op de website én in de LISA HockeyApp. Op deze agenda punten kun je ook alle info terugvinden!
6x6 -Toernooi: ontzettend gezellig mixed toernooi vanaf de A-teams! Check alle info in de agenda!
Pubquiz: een uitdagende quiz met gewaagde tegenstanders! Wordt jouw team de nieuwe HCPM Pubquiz kampioen? Let op: de eerste 4(!) aangemelde teams worden voorzien van een "Early-Bird”-presentje! Check alle info in de agenda en geef je snel op!
Winterfeest: ieder jaar gaan we de winterstop in met een themafeest! Dit jaar georganiseerd door de Heren 1! Ze houden je nog in spanning wat betreft het thema! Info volgt!
TIP: Door in LISA HockeyApp de agenda te koppelen heb je direct de datums in je eigen agenda (op je telefoon) staan, een echte aanrader! Klik hiervoor op Profiel > Tandwiel rechtsbovenin > Zet in agenda aanvinken. Nu wordt er 60 dagen vooruit gesyncroniseerd! Zo mis je nooit iets!
Met sportieve en gezellige groet,
Activiteitencommissie



 
16-9-2022 Activiteitencommissie