Start hockeyseizoen 2022-2023

25-8 Nieuws Beste hockey-liefhebbers,

Het nieuwe hockey-seizoen staat weer voor de deur!

Hier een paar belangrijke datums voor in je agenda:
  • Vanaf maandag 29 augustus beginnen de trainingen
  • Zaterdag 10 september: oefenwedstrijden junioren
  • Zondag 11 september: start competitie senioren.
  • Zaterdag 17 september: start competitie junioren
Het trainingsschema staat op de website. Het was wederom een hele puzzel, maar het is uiteindelijk toch gelukt om een schema te maken. Beschikbaarheid van trainers is en blijft een moeilijk punt. Mochten er nog gegadigden zijn dan meld bij je eigen trainer!

Het wedstrijdschema is inmiddels ook gepubliceerd. Nog niet alle tijden zijn bekend, de andere verenigingen zijn nog druk aan het plannen. Houd daarvoor de Lisa app de komende dagen/week in de gaten. Schema's voor rijden en fruit worden zoals gewoonlijk door de teams zelf gemaakt. De indeling van alle coaches is voor het grootste gedeelte rond, er moeten nog enkele gesprekjes plaatsvinden.

Scheidsrechters moeten nog ingedeeld worden, daarvoor zullen de teams binnenkort benaderd worden. Doe jezelf een plezier en reageer op deze oproep van je aanvoerder/coach, want dan kun je zelf kiezen wanneer je een wedstrijd moet fluiten. Dat is wel zo handig, zeker als je dit goed moet plannen vanwege bijvoorbeeld je bijbaan.

We wensen alle spelers, trainers, coaches en scheidsrechters veel succes en vooral veel hockeyplezier!! Wij hebben er heel veel zin in!

Als jullie ons nodig hebben, dan weten jullie ons te vinden.

Met sportieve groet,
de Technische Commissie
 
25-8-2022 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?