Vacature: TC voorzitter & bestuurslid

23-8 Nieuws
Na ruim 12 jaar actief te zijn geweest in de Technische Commissie (TC) is voor mij de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Het vrijwilligerswerk in de TC heb ik altijd met veel plezier gedaan. In die tijd heb ik met veel enthousiaste mensen mogen samenwerken, ik heb een heleboel mensen leren kennen en ik heb er op persoonlijk vlak zeker het een en ander van opgestoken. Nu ben ik toe aan een andere uitdaging, dus heb ik het (moeilijke) besluit genomen om te stoppen bij de TC. De hockeyclub is daarom op zoek naar een nieuwe TC voorzitter.

Wat doet de Technische Commissie?

De TC is de commissie die zich bezig houdt met alles wat rechtstreeks met de hockeysport te maken heeft Denk hierbij aan het maken van teamindelingen, contact met coaches en trainers, begeleiding van Jongste Jeugd, organiseren zaalhockey, wedstrijdsecretariaat veldhockey, opleiden van scheidsrechters en het beheren van sportmaterialen. Dit doet de commissie met 8 personen, waarbij iedereen zijn eigen portefeuille heeft. Alle TC-leden doen dit zelfstandig, de commissie komt 1x in de 6 weken bij elkaar voor een vergadering.

Wat is de rol van de TC voorzitter?

De rol van de voorzitter is het overzien, begeleiden en coördineren van de werkzaamheden binnen de commissie. Het TC draaiboek is hierin de rode draad. De voorzitter zit ook als TC-afgevaardigde in het algemeen bestuur van de hockeyclub, en is daarmee dus ook bestuurslid. Het bestuur komt ook 1x in de 6 weken bij elkaar voor een vergadering.

Is je interesse gewekt en lijkt het je wat? Neem dan contact met mij op, dan spreken we een keer af om er wat dieper op in te gaan.

Met sportieve groet,
Ron Kurvers

 
23-8-2022 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?