Blijf positief en enthousiast!

24-11 Nieuws
Iedereen wil plezier beleven op en rond het hockeyveld. Of je nou speler, trainer/coach, scheidsrechter, vrijwilliger of ouder bent en ongeacht het niveau dat je speelt. Plezier maak je samen en alles wat je doet draagt daaraan bij. Het gezamenlijk opruimen van de ballen, na de wedstrijd een drankje drinken met je team of je vrijwillig inzetten voor jouw vereniging. Allemaal voorbeelden van sportief en respectvol gedrag. Dát is hockey, dát is HCPM!

Positiviteit en Enthousiasme
Plezier op het veld komt voor een groot deel vanuit positiviteit langs de lijn. Het geeft spelers, coaches én scheidsrechters een enorme boost als zij op een positieve manier worden aangemoedigd door de toeschouwers. Je eigen uitstraling heeft een aanstekelijk effect op de mensen om je heen. Dan kun je je voorstellen dat het uitstralen van enthousiasme, de positiviteit en de wil om je best te doen voor elkaar, bij anderen kan vergroten. Enthousiasme komt terug in je houding, gedrag en de dingen die je zegt. En zelfs de kleinste dingen kunnen een groot effect hebben.

Scheidsrechters
Het bestuur wil hiermee graag extra aandacht vragen voor onze scheidsrechters. Het valt op dat scheidsrechters soms zowel binnen als buiten de lijnen onfatsoenlijk worden bejegend. Dit door zowel spelers, coaches en ouders. Dit kan niet de bedoeling zijn.

Al vanaf 14/15 jaar worden alle hockeyende leden ingezet om wedstrijden te fluiten. Ondanks de nodige opleiding en begeleiding is het voor velen de eerste paar keren heel spannend om een wedstrijd te fluiten. Voor sommigen blijft het iedere keer opnieuw spannend! Alle scheidsrechters doen hun best om er een leuke en eerlijke wedstrijd van te maken. Laten we dat vooral niet vergeten. Dus het devies is: Blijf positief én enthousiast, ook naar de scheidsrechters!

Met sportieve groet,
Bestuur HCPM
 
24-11-2021 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?