HCPM update corona/hockey

22-1
Beste HCPM'ers,

Wij jullie graag een update geven over de stand van zaken met betrekking tot de corona-situatie op onze hockeyclub. We krijgen maatregel na maatregel opgelegd en voorlopig is er nog geen zicht op versoepeling. Maar iedereen die de hockeyclub een beetje kent, die weet ook dat we er onder alle omstandigheden het beste van proberen te maken. Daarom gaan we ook alvast vooruit kijken naar wat er wél kan. Mochten jullie zelf nog leuke ideeën hebben om de boel in deze tijd wat op te vrolijken, dan horen wij dat graag!

Zaalhockey
Zoals bekend is het zaalhockey geannuleerd. Door de verlenging van de lockdown gaan we het zaalhockey deze winter ook niet meer opstarten. Van tevoren heeft de TC aangegeven dat de inschrijfgelden terugbetaald worden, wanneer het zaalhockey (deels) geannuleerd moet worden. Dat gaan we dus doen. We hebben per team bekeken hoeveel uren er wel/niet verbruikt zijn en wat dit betekent voor de vergoeding. Dit wordt geregeld via coaches/contactouders van de teams.

Avondklok
Deze week zijn we weer begonnen met buiten trainen. Zoals gebruikelijk doen we dat in januari/februari 1x per week. Omdat de avondklok vanaf zaterdag 23 januari een feit is, hebben we het trainingsschema nu alweer moeten aanpassen. Het aangepaste trainingsschema staat op de website (LINK). We plannen het zo dat alle trainingen uiterlijk om 20:30 uur stoppen, zodat iedereen vóór 21:00 uur thuis kan zijn.

Herstart competitie?
Er is nog niets bekend over een eventuele herstart van de competitie. De TC houdt er rekening mee dat dit op zijn vroegst in april gaat gebeuren. We willen toch graag ergens naar uit kunnen kijken, daarom gaan we weer interne oefenwedstrijden spelen op zaterdag. Dit gaat beginnen op zaterdag 20 februari. Er wordt een schema gemaakt voor 6 weken, zodat we tot en met eind maart een speelschema hebben. Daarnaast gaan we vanaf maandag 22 februari weer beginnen met 2x per week trainen. Het nieuwe trainingsschema zal te zijner tijd op de website geplaatst worden.

Mochten er vragen zijn dan weten jullie ons te vinden.
Blijf gezond en hopelijk tot ziens over enkele weken op de hockeyclub!

Met sportieve groet namens de TC,
Ron Kurvers
 
22-1-2021 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?