Corona update 1 oktober

1-10 Nieuws
Door de overheid zijn nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Corona-virus. Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur.

Voor onze hockeyclub houdt dit het volgende in:
- De kantine blijft ten minste 3 weken gesloten.
- Vergaderen in het clubhuis is in deze periode niet toegestaan. Vergader daarom bij voorkeur digitaal of bij iemand thuis.
- Teambesprekingen mogen alleen buiten plaatsvinden. Het is niet toegestaan om dit in kantine/kelder/kleedkamer te doen.
- Publiek (ook ouders) is niet toegestaan. Kinderen worden bij de poort afgezet en opgehaald.
- Bij uitwedstrijden worden rij-ouders als begeleiders gezien, dus die mogen wel het terrein op, met inachtname van 1,5m afstand. (volg altijd de regels/aanwijzingen van de gastclub).
- Kleedkamers en douches mogen wel gebruikt worden. Na het omkleden/douchen niet onnodig blijven hangen maar het terrein verlaten.
- De velddienst ziet op de zaterdagen toe op de handhaving.

Daarnaast roept het bestuur via deze weg iedereen nogmaals op om je goed aan de Corona-maatregelen te houden. Regelmatig handen wassen, 1,5m afstand houden en thuis blijven bij klachten. Daarnaast een dringend advies aan iedereen vanaf 13 jaar en ouder om mondkapjes te dragen bij het rijden naar uitwedstrijden.
 
1-10-2020 Nieuws