Corona update april

27-4 Nieuws
Afgelopen dinsdag hebben we allemaal het goede nieuws gehoord dat kinderen weer mogen gaan sporten. We zijn daar als Hockeyclub Peel en Maas natuurlijk heel blij mee!

We willen vanaf maandag 4 mei op HCPM het hockey weer opstarten. De hockeytrainingen vinden plaats onder een aantal strikte voorwaarden en zullen anders zijn dan jullie gewend waren. Om iedereen veilig te laten sporten is het belangrijk dat we goede afspraken maken voor op en rondom het hockeyveld. Ook zal er een grote eigen verantwoordelijkheid van kinderen en ouders gevraagd worden. Voorop staat de veiligheid van onze jeugdleden, hun ouders, alle vrijwilligers en de trainers.

De Technische Commissie heeft er de afgelopen paar dagen hard aan gewerkt om in kaart te brengen wat dit voor onze vereniging betekent. Dit heeft geresulteerd in een sportprotocol, toegespitst op de specifieke situatie bij Hockeyclub Peel en Maas. Dit sportprotocol bevat een set aan regels en richtlijnen om onze jeugd op een veilige en verantwoorde manier te laten hockeyen. Alle richtlijnen van het RIVM, NOC/NSF, de KNHB en de overheid zijn hierin meegenomen. Wij willen aan alle jeugdleden en ouders van jeugdleden vragen om de beide documenten goed te lezen en ter harte te nemen. Link > Hygiƫneregels HCPM + Sportprotocol HCPM

Op basis van deze hygiƫneregels en dit sportprotocol kunnen onze jeugdleden weer gaan hockeyen. De TC en het bestuur staan hier volledig achter en wij zijn gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan. Wij hopen op ieders medewerking om hier een succes van te maken, zodat onze jeugd weer kan genieten van de mooie hockeysport!

De meest actuele versie van dit sportprotocol is te allen tijde terug te vinden in dit nieuwsbericht. Bij wijzigingen op dit sportprotocol zullen wij onze leden informeren.

Met sportieve groet,

Bestuur HCPM
 
27-4-2020 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?