Gedragscode & Vertrouwenscontactpersonen

5-2 Nieuws

Gedragscode& Vertrouwenscontactpersonen

Het bestuur van Hockeyclub Peel en Maas vindt het belangrijk dat al onze leden in een veilige omgeving kunnen genieten van alle mooie dingen die onze club te bieden heeft.

Daarom hebben wij een gedragscode opgesteld voor onze vrijwilligers en onze sporters. Deze gedragscode is te vinden op de website www.hcpm.nl (linkje onderaan de pagina). In deze gedragscode staat omschreven welke gedragingen wel/niet wenselijk zijn op onze vereniging. Voor de meesten zullen hier geen nieuwe of vreemde dingen in staan. Wij vinden het als bestuur wel goed om hier eens bij stil te staan en om dit vast te leggen.

Vanaf heden heeft de HCPM nu ook twee VertouwensContactPersonen (VCP). Dat zijn Femke van Looijen en Marieke de Brouwer. Mocht je ergens mee zitten, schroom dan niet om Femke of Marieke te benaderen. Dit kan via het email-adres [email protected]. Femke en Marieke zullen zichzelf hier kort aan jullie voorstellen.

Even voorstellen: Femke van Looijen

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Femke van Looijen, en ik ben sinds kort een van de vertrouwenscontactpersonen van de hockeyclub. Jullie hebben mij misschien wel vaker gezien op de hockeyclub, want ik hockey zelf bij dames 1 en ik ben Jongste Jeugd Coördinator.In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als docent Nederlands op een middelbare school. Buiten de lessen Nederlands ben ik ook mentor en verzorg ik de Remedial Teaching en Studiesteun. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op onze club en dat iedereen plezier beleeft in de sport. Voel je welkom om met mij contact op te nemen als er iets is!


Even voorstellen: Marieke de Brouwer

Net als Femke ben ik, Marieke de Brouwer, sinds kort één van de vertrouwenscontactpersonen van de hockeyclub.Ik ben op zaterdag regelmatig op de club vanwege 3 actieve kinderen op het hockeyveld. Op zondag sta ik soms de Veteranen aan te moedigen of doe een poging het tempo van Dames 1 bij te houden.Verder ben ik een van de trimmers op de woensdagavond. Naast de aanwezigheid op de club en een druk gezinsleven ben ik huisarts in Tegelen. Zit je ergens mee, loop je vast met, of is je iets opgevallen binnen je team of op de club, voel je dan welkom om daarmee naar mij te komen.


 
5-2-2020 Bestuur