Vacature

15-8 Nieuws

Vacature

Beste leden beste ouders/coaches en familieleden,

 

Na 10 jaar zorg te hebben gedragen voor de schoonmaak van ons clubhuis heeft onze huidige interieurverzorgster aangegeven per 31 augustus te willen stoppen.


Wij zijn nu op zoek naar de invulling van deze taken welke totaal 36 uur/maand in beslag zullen nemen en hoofdzakelijk op maandag en/of dinsdag uitgevoerd worden.


Er staat een reële vergoeding tegenover welke zal plaatsvinden op basis van  vrijwilligersvergoeding” waarvan details op aanvraag verstrekt kunnen worden door het clubhuisbeheer of, bij afwezigheid, onze penningmeester.


In een ideale wereld zijn wij op zoek naar 2-3 ouders/leden of diens familieleden die de invulling verdelen of gezamenlijk uitvoeren, hetgeen ons inziens beter motiveert, gezelliger is en voor alle partijen meer flexibiliteit betekend. U kunt zich als team, en ook individueel aanmelden wij zullen dan een team samen te stellen. 


Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die geïnteresseerd is, neem dan in eerste instantie contact op met het clubhuisbeheer en zij zal zaken in goede banen leiden. Alle benodigde schoonmaak middelen worden uiteraard door de vereniging geregeld.


Contactgegevens: [email protected] en/of [email protected]
Bij afwezigheid neem contact op met het bestuur: [email protected]

 
15-8-2020 Clubhuisbeheer

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?