Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
terug naar vorige scherm
--- ZATERDAG 4 MEI 2019 = FAMILY DAY ---
5-4-2019   |  
Na al meerdere succesvolle jaren is het wederom tijd voor het gezelligste familie toernooi voor jong en oud in de regio.

Voor wie is deze dag? 
Al onze eigen leden, mini`s, jeugd, senioren, trimhockeyers, allemaal kunnen jullie meedoen. Én het leuke is, jullie kunnen je ouders, opa`s en oma`s, broers en zussen meenemen. Je vormt dan samen met elkaar een team (team bestaat uit max 8 personen) en dan worden er onderling kleine toernooitjes gespeeld. Heb je niet een volledig team? Of kom je alleen? Geeft niets. Je word dan gewoon in een team ingedeeld. Ook als je ouders liever niet meespelen, kunnen ze toch gezellig bij deze dag aanwezig zijn.

Hoe ziet de dag eruit?
Vanaf 10:00 uur zijn alle teams welkom om zich op te maken voor een sportieve dag om de felbegeerde Family beker te winnen! Vanaf 11:00 zullen de eerste wedstrijden beginnen. De spellen zijn dit jaar: hockey, voetbal en trefbal. Tussen de middag is er een uurtje pauze voor de lunch. Na de lunch zullen de finale wedstrijden beginnen. Uiteraard zal er dit jaar weer voor een prijs worden gespeeld!

Aan het einde van de middag zal er een BBQ verzorgd worden. Gelieve je hier ook voor op te geven. kosten hiervoor zijn €8,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen (tot 15 jaar). Voor je lunch zorg je zelf, en natuurlijk is de bar/ keuken ook open.

Hopelijk tot 4 mei! En vergeet jullie niet voor 1 mei op te geven via [email protected] !!!

Sportieve groet,

Activiteiten commissie
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Laatste uitslagen
Vet A - Hockey Geldrop HB: 4-3
D1 - Maastrichtse Hockey Club MHC D5: 7-1
DJ1 - HC Eindhoven DJ2: 3-5
Clubcompetitie
1. Meisjes C1 zaal
2. Jongens C1
3. Meisjes C1
4. Meisjes D1
5. Meisjes D1 zaal
hele clubcompetitie..