Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
terug naar vorige scherm
Spaar voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen van HCPM bij Jumbo Panningen
9-3-2019   |  
Hallo allemaal,

Hockeyclub Peel en Maas en Jumbo Panningen willen jullie de kans bieden om te sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen van Hockeyclub Peel en Maas. Je kunt sparen voor een schoenen tas, een drinkfles, een toilettas, slippers en voor een rugzak. Op deze artikelen staat het logo van onze club en je eigen naam, of wat je er ook op wil hebben staan.

Hoe gaat het in zijn werk:

Je gaat boodschappen doen bij Jumbo Panningen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij bepaalde actieartikelen krijg je een zegel. Je krijgt een spaarboekje met daarin de te sparen artikelen. De zegels plak je in je spaarboekje bij het gewenste artikel. Heb je voldoende zegels gespaard dan kun je deze inwisselen bij de servicebalie van Jumbo Panningen. Je krijgt dan een voucher met een bepaalde code. Met deze code kun je thuis via myclubstore.nl/jumbopanningen je gewenste artikel bestellen en personaliseren. Je krijgt een email, wanneer je het artikel kan ophalen bij Jumbo Panningen.

Een leuke bijkomstigheid is dat je niet alleen spaart voor eigen mooie gepersonaliseerde sportartikelen, maar dat je ook spaart voor een geldbedrag voor onze club. Iedere ingeleverde actiezegel levert de club 5 eurocent op. Bij veel bestelde sportartikelen kan dit dus uiteindelijk best een aardig geldbedrag opleveren. Dus spaar voor mooie sportartikelen voor je zelf en voor een geldbedrag voor onze club en doe mee met deze actie.

Voor iedereen ligt een spaarboekje klaar op de club. In dit boekje staat ook nog uitgelegd hoe het een en ander in zijn werk gaat. Hoe meer zegels je spaart, hoe meer artikelen je gratis kan bestellen. Extra boekjes zijn ook te krijgen bij Jumbo Panningen.

De actie loopt van maandag 11 maart tot en met 19 mei. Er is dus voldoende tijd om het gewenste sportartikel bij elkaar te sparen.

Succes met sparen!

Sportieve groet,

Bestuur HCPM 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie
1. Meisjes C1 zaal
2. Jongens C1
3. Meisjes C1
4. Meisjes D1
5. Meisjes D1 zaal
hele clubcompetitie..