Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
terug naar vorige scherm
Koningsspelen 2018 bij HCPM was een succes!!
24-4-2018   |  
Op vrijdag 20 april jl. vond alweer de 5e editie plaats van de Koningsspelen bij Hockeyclub Peel en Maas (HCPM). Dit jaar hadden we dankzij de basisscholen KC LEEF (Kessel) en Dr. Poels (Kessel-Eik) ruim 330 sportende kinderen op onze velden.

Een aantal kinderen had het Koningslied zo goed geoefend dat ze het aandurfden om de dag te openen door de Koningsdans voor de rest van de leerlingen uit te voeren. Dit deden ze meer dan uitstekend. De overige kinderen deden vervolgens mee waardoor iedereen zijn spieren goed los had gemaakt. De dag kon beginnen.

Hoewel het een behoorlijk warme dag was, moeten wij als hockeyclub toch de kinderen complimenteren met de hoeveelheid energie en inzet die ze deze dag getoond hebben. De hele dag zijn ze blijven sporten met spellen zoals tikspellen, handbal, trefbal, voetbal, veel hockey en andere kleine balspellen.
Tussendoor genoten de kinderen en leerkrachten ook van de verkoelende pauzes. De flesjes en bidons werden rijkelijk gevuld met water. Enerzijds voor de nodige dorst, anderzijds om elkaar goed met water te bekogelen. 

Op het einde van de dag zagen we dat sommige kinderen al moe werden. Dat wil zeggen dat ze alle energie gegeven hebben en dat wij een goed programma in elkaar gezet hadden. Een prima resultaat dus. Maar toen kwam er nog een verkoelende verrassing...
Opeens stond Brandweerpost Panningen bij ons. Ze hadden vernomen dat wij hier de Koningspelen aan het houden waren en vroegen of de kinderen een verkoeling konden gebruiken.
Hierop konden we natuurlijk geen nee zeggen. Wat een geweldig initiatief. De wagen reed het terrein op en de brandweerslang werd aangezet. Opeens had iedereen weer energie en kon het waterballet beginnen. Ook enkele leerkrachten ontsprongen de dans niet. Nogmaals de complimenten aan Brandweerpost Panningen.

Uiteindelijk hebben we allemaal een super toffe dag gehad. De kinderen, de leerkrachten en wij als HCPM hebben een geslaagde dag gehad. Via deze weg willen we alle kinderen uit Kessel en Kessel-Eik bedanken voor deze dag en hopelijk mogen wij jullie nog vaker verwelkomen op onze mooie hockeyclub in Panningen.
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Laatste uitslagen
Vet A - Hockey Geldrop HB: 4-3
D1 - Maastrichtse Hockey Club MHC D5: 7-1
DJ1 - HC Eindhoven DJ2: 3-5
Clubcompetitie
1. Meisjes C1 zaal
2. Jongens C1
3. Meisjes C1
4. Meisjes D1
5. Meisjes D1 zaal
hele clubcompetitie..