Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
terug naar vorige scherm
Sportplaatjesactie Jumbo Panningen
13-3-2018   |  
Hallo allemaal,

Maandag 19 maart start de actie van de sportplaatjes bij de Jumbo in Panningen. Vanaf maandag kun je alle plaatjes sparen van HCPM, dus ook je eigen sportplaatje.

Voor iedereen die op de foto gegaan is ligt er vanaf zaterdag 17 maart vanaf 11 uur in het clubhuis een persoonlijk spaaralbum klaar.

Hier kun je al je gespaarde plaatjes in plakken. Kom dus snel je album op halen en begin met sparen. De albums liggen per team en commissies op aparte stapels klaar.

Geef duidelijk bij de kassa aan dat je spaart voor Hockeyclub Peel en Maas, want er zijn meerdere verenigingen die mee doen met de actie.

Aan het einde van de actie organiseren we op de club nog een ruilbeurs. We krijgen dan ook nog de plaatjes die over zijn, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar album compleet te krijgen. Verder kun je een mooie poster, een mok of een sleutelhanger bestellen met daarop je eigen sportplaatje. Verdere info hierover volgt nog. Vraag dus iedereen die je kent om boodschappen te doen bij Jumbo Panningen en om de sportplaatjes te sparen van HCPM, dan moet het lukken om je album compleet te krijgen.

Heel veel plezier met sparen!

Sportieve groet,

Het BestuurBijlage: jumbo cover.png
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie
1. Meisjes C1 zaal
2. Jongens C1
3. Meisjes C1
4. Meisjes D1
5. Meisjes D1 zaal
hele clubcompetitie..