Handige links


Contact
Hockeyclub Peel & Maas
Adres
Hockeyclub Peel & Maas
Irenestraat 61
5981 XK Panningen

077-3074059
terug naar vorige scherm
Inloggen op de website van HCPM en de LISA app
8-9-2017   |  

De website van HCPM www.hcpm.nl is het openbare gedeelte, toegankelijk voor leden en niet-leden. Hier vind je snel en gemakkelijk informatie over onze club en over hockey in het algemeen. Je treft hier geen privégegevens aan of informatie die enkel voor leden is bestemd.

Het persoonlijke deel van de website van HCPM en de LISA app* is alleen toegankelijk voor leden, trainers, coaches, begeleiders en commissieleden.
Mensen die niet betrokken zijn bij HCPM, zullen geen toegang krijgen tot de afgeschermde informatie binnen de website van HCPM en deLISA app.

Via de website www.hcpm.nl (rechtsboven) kunnen de leden ook inloggen.
Dit wordt bijvoorbeeld door verschillende teams gebruikt om aanwezigheid bij wedstrijden en trainingen aan te geven. Alle leden hebben hiervoor een lidnummer en wachtwoord ontvangen.


Heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen stuur dan een email met vermelding van je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email-adres), dan wordt je lidnummer en nieuwe wachtwoord zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Als je alleen je wachtwoord bent vergeten kun je je wachtwoord opvragen via het inlogscherm van de website www.hcpm.nl (rechtsboven).

*Verder is er ook nog de LISA app (geschikt voor Iphone en Android smartphones) waar iedereen zijn of haar eigen wedstrijdschema en competitiestanden in één oogopslag kan zien. DeLISA appis gratis beschikbaar via de ITunes store voor Iphone-bezitters en via Google Play Store voor Android-telefoons.
Ook hier is de combinatie lidnummer en wachtwoord noodzakelijk om te kunnen inloggen via de app op je telefoon.

 

Jan Zegers


 

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Clubcompetitie