Accommodatie & Verhuur

Onze hockeyaccommodatie ligt aan de Irenestraat 61, 5981XK  Panningen, gemeente Peel en Maas. Daar beschikken wij over één semi-water kunstgrasveld, één natuurgras-speelveld, een tweetal natuurgras-oefenstroken en een geweldig clubgebouw met kantine, 5 kleedlokalen en een groot terras.

Deze accommodatie is hét visitekaartje van onze vereniging! 
Regelmatig horen wij van onze gasten lovende complementen over de uitstraling van onze accommodatie en hetgeen er geboden wordt, zowel op sportief gebied alsook het materiële en culinaire.  

Daarom verhuurt de vereniging haar accommodatie ook graag voor andere sportieve of aan de sport gelieerde evenementen. Men kan de kantine of de velden los huren of als geheel. Zo huurt bijvoorbeeld het Bouwens van der Boye college enkele dagen per jaar het kunstgrasveld voor hockeylessen en een maal per jaar de hele accommodatie voor haar jaarlijkse sportdag. Enkele voetbalverenigingen maken in de wintermaanden graag gebruik van ons kunstgrasveld voor trainingen van hun standaardteams. Maar ook onze eigen leden doen regelmatig een beroep om er gebruik van te mogen maken voor trainingskampen en andere evenementen t.b.v. teambuilding e.d. zoals voor de jongere jeugd een disco of het jaarlijkse veteranen-koken.

De beheercommissie draagt er enerzijds zorg voor dat dit soort evenementen het normale gebruik van de kantine tijdens het seizoen niet in de weg staan, anderzijds ziet zij toe dat onze accommodatie, na gebruik van derden, ook weer tip top wordt achtergelaten.

Het goed coördineren van dit soort activiteiten valt of staat met goede en tijdige afspraken.

Alles wat buiten de normale trainingen en competitiewedstrijden wordt gepland, dient tijdig gemeld te worden bij de beheercommissie en/of Michiel Bottinga. Michiel houdt de activiteitenkalender bij en de beheercommissie staat, wat deze activiteiten betreft, een op een in contact met Michiel. 

De beheercommissie zorgt, indien nodig, ook voor eventuele vergunningen voor evenementen, voor de inkoop van de drank en snacks, enz.

Maar ook voor feestjes thuis kunt u bij de vereniging terecht. Want een heel groot deel van de inventaris wordt graag aan je verhuurd. Meer hierover vind je op deze site onder de rubriek "verhuur”.

Voor meer informatie kun je terecht bij: [email protected]