Instroomhockey

Voor wie?
De instroomtrainingen zijn bedoeld voor beginnende hockeyers. Vaak kunnen beginnende hockeyers wel wat extra oefening en training gebruiken om met de rest van het team lekker mee te kunnen spelen. De focus zal komen te liggen op het aanleren van basistechnieken, en natuurlijk op sport en spel. Ook niet-hockeyers zijn welkom op deze trainingen! Niet-hockeyers kunnen onbeperkt gratis komen trainen op zondagochtend. Op deze manier willen we meer mensen kennis laten maken met de hockeysport. Leen-sticks (voor de kids) en koffie (voor de ouders) staat klaar.


Door wie?
De instroomtrainingen zijn een initiatief van de Technische Commissie, in samenwerking met Heren 1 en Dames 1. De trainingen worden verzorgd door spelers/speelsters van H1 en D1. Op deze manier willen de standaardteams een bijdrage leveren aan het opleiden van jeugd en aan ledenwerving.


Meedoen?
In principe overlegt de Technische Commissie, met de trainers, over wie van de leden in aanmerking komt voor de instroomtrainingen. De TC nodigt de leden uit. Wil jij ook meedoen? Dat kan, stuur dan een mail naar [email protected]